Lunch

Veckans lunchmeny

 

100:- inkl. sallad, dryck, hembakat bröd och kaffe efter maten

Måndag - Fredag 11.00-14.00


Måndag: 

  • Köttfärslimpa med kantarell/ champinjonsås och potatis

  • Panerad spättafilé med smörstekt sparris, potatis och skagenröra


Tisdag:

  • Parmesanbakad kycklingfilé med blomkålspuré, rostade rotfrukter och kall sås

  • Schnitzel med gräddsky och stekt potatis


Onsdag: 

  • Äppelciderbakad karré med potatispuré och rödvinssås

  • Gös, bakad rödbeta, potatis och vitvinssås


Torsdag:

  • Kålpudding med kokt potatis, gräddsås och rårörda lingon

  • Lax, Kronärtskocka, blekselleri, färskpotatis, blomkål & kall sås


Fredag:

  • Wallénbergare med mos, gräddsås och rårörda lingon

  • Majskyckling med vitlöksstekta haricoverts, grönsaksris och mango chutneysås


Vegetariskt alternativ:

  • Råraka med löjrom, creme fraiche och rödlök
  • Grillad bönburgare med tillbehör


Veckans sallad:

  • Sallad med grillad lax och ägg
  • Grekisk sallad
  • Räksallad
  • Halloumisallad

Vecka 34