Lunch

Veckans lunchmeny

 

Sallad, dryck, hembakat bröd och kaffe efter maten

Måndag - Fredag 11.00-14.00

Lunchmeny vecka 21:



 

Måndag:

Kyckling i grön curry med bambuskott, broccoli och ris

Fläsksida med rostad potatis och cidersås

Dagens vegetariska: Svamp- och bönragu med pasta

Dagen sallad: Bulgursallad med räkor och ägg


Tisdag:

Örtbakad karré med rotfruktsgratäng och rosépepparsås

Kalvbiffar med fetaost, bulgur och ajvarsås

Dagens vegetariska: Majsbiffar med ris och tomatsås

Dagens sallad: Quinoasallad med majs och avokado


Onsdag:

Dansk fläskstek med, rödkål, äppelmos, potatis och gräddsås 

Sprödbakad alaskafilé med kokt potatis och remoulad 

Dagens vegetariska: Panerad sötpotatis, nudlar och sweetchilimajo 

Dagens sallad: Quinoasallad med kokt ägg, ärtor och bacon


Torsdag:

Hoisinglaserad kycklingfilé med stekt ris och chili/ingefärssås 

Kryddig pytt i panna på kabanoss med stekt ägg och vitlökssås

Dagens vegetariska: Råraka med stekt svamp och lingon 

Dagens sallad: Pastasallad med vitost, picklad lök och kyckling


Fredag:

Vitlöksmarinerad flapsteak, rostad potatis och choronsås

Bakad torskfilé med kokt potatis och citron/dillsås

Dagens vegetariska: Ädelostfylld svamp med rostad potatis och örtsås

Dagens sallad: Bulgursallad med mozzarella, tomat och basilikadressing


Priser:

Dagens lunch 110:-

Dagens vegetariska 110:-

Dagens sallad 120:-

Enbart salladsbuffé 75:-

Äggakaka med fläsk 120:-

Pensionärspris (från kl. 13:00) 75:-